2013. szeptember 17., kedd

Peter Jackson megkapta Új-Zéland legnagyobb megtiszteltetését

Peter Jackson Úr egy újabb trófeát tudhat, s tehet magáénak a szekrényébe. A filmrendező megkapta Új-Zéland legnagyobb megtiszteltetését, miután a tagja lett az Új-Zélandi rendnek. Peter Jackson Úr az első filmipari ebben a Rendben, a sportolók, politikusok Queen Elizabeth, és II. Fülöp Herceg mellett.




Fotó: Kevin Stent. A képen Peter Jackson, és Új-Zéland főkormányzója Sir Jerry Mateparae láthatók a nyitóünnepségen. 

2013. szeptember 6., péntek

Így nézhet ki Smaug - koncepció

Mivel sokakat érdekel, hogy vajon hogy nézhet ki a főellenség (Smaug), Manuel Ferreira készített egy koncepciót. A Hobbit: Smaug Pusztasága előzetesében láthatjuk Smaug teljes pofáját, és szemét. A első részben láthatjuk, amikor elmerül az erebori kincsek között. Ott észrevehetjük a szarvait. A feje közepén egy hatalmas tüske látható, mellette jobbról-balról 4 szarv védi azt. A második rész előzetesében nem láthatók, de ezen a rajzon igen.
Smaug és Bilbó

SMAUG





Mint szinte minden sárkánynak - ezért Smaugnak is - van farka. Nos, a következő képen ez látható. Ezen a képen az a jelenet látható, mikor bevonul a sárkány Ereborba, és megvillantja a farkát. 


Amikor néztük a filmet, nem láthattunk Smaugról egy olyan képet, ahol az egész teste látható (ez érthető is). Az arányokból ítélve, valahogy így nézhet ki majd a második részben. Ami a színeket illeti, sötét piros, de lila színű lehet, vagyis sötét tónusú. Ez egy koncepció, vagyis ez csak az én ötletem, és remélem hogy Peter Jackson jóval ijesztőbbé, sötétebbé teszi majd őt.




Ha még több érdekes képet, videót, hírt akarsz megtudni a hobbitról, csatlakozz Facebookos oldalunkhoz: A Gyűrűk Ura Magyarország

Cosplayes társoldal.: Gyűrűk Ura Cosplay Club


forrás: TheOneRing.net




Ha