2013. október 8., kedd

Végleges! Így fog kinézni BEORN emberi formában

Ez az egyik dolog amire vártunk. Peter Jackson nyilvánosságra hozta Beorn (Mikael Persbrandt) emberi formáját.

Ez most egyhatalmas SPOILER lesz! Ha nem akarod látni, most hagyd el az oldalt!

A hobbitfilm.it-nek köszönhetően most végre láthatjuk Beorn emberi formában. A kép A Hobbit: Smaug Pusztaságának a 2014-s évi könyvéből származik.

Beorn jobb karjában egy fejsze látható, amit Peter Jackson már mutatott egy Sneak-Peek-ben. Mint látható, a képen a bőre-váltónak két oldalt van szakálla, középen alig. Haja mint egy 70-s évekbeli vérfarkasnak. Mikael Persbrandt-nak sok időt kellet eltöltenie a konditeremben.

És íme BEORN!




BEORN


Facebookos oldalunk: A Gyűrűk Ura Magyarország

2013. október 2., szerda

A Hobbit: Smaug Pusztasága második előzetese

Megjelent a mindenki által várt, A Hobbit: Smaug Pusztasága második előzetese! A videó 2 perc, 30 másodperc hosszú. A trailer október 1-én jelent meg, 15:00-kor. Benedict Cumberbatch (SMAUG) is megjelenik az előzetesben. Hangja sokak szerint nagyon jóra sikeredett, és nem akarják, hogy magyarul legyen a mozikban.

   A videó Bilbó hízelgésével kezdődik, aki félelmében így szól a sárkányhoz: "Igazából...a mesék és énekek...teljesen alábecsülik...nagyságodat. Ó, Smaug...az Elképesztő. Majd Thorin és Társasága a Tündekirály, Thranduil fogadtatásában részesül, aki felajánlja a segítségét. Legolasnak (Orlando Bloom) megtetszik a harcos Tauriel (Evangeline Lilly), Thranduil személyesen közli vele (Tauriel) hogy: "Legolas nagyon megkedvelt téged. Ne adj neki esélyt ott, ahol nincs." Ezek után Bard is a képernyőre kerül, és így szól Thorinhoz: "Nincs jogod belépni abba a helybe!" Majd Thorin így fele: "Csak nekem van jogom hozzá." Az íjász és a Törpherceg után Bilbót láthatjuk küzdeni a félelmetes Bakacsinerdei óriáspókokkal, akik behálózták (szó szerint) a törpöket. Bilbót és a pókok után Gandalf van a célkeresztben, aki Dol Guldurban jár, és harcol, valamint láthatjuk a Nagy Szemet. Gandalf így szól: " Vakok vagyunk, és vakságunkban...az ellenségünk visszatért.
  Az előzetes felénél a Hobbit és a Mágus beszélnek: Bilbó: "Találtam még valamit, a Goblin Városban." Gandalf: "Mit találtál?" Bilbó: "A bátorságomat"... Gandalf: "Arra szükséged is lesz!" Itt Bilbó egyértelműen a Gyűrűre gondol, de még nem akarja elmondani senkinek. Beorn is megjelenik, de egy röpke másodpercig csak. Majd a trailer vége felé újra összetűzésbe kerül Bard, és Thorin: "Sárkány tűzet és pusztulást hozol ránk. Nem látsz túl a saját vágyaidon!"
  Az utolsó húsz másodperc egyik legjobb momentuma az, mikor Balin tiszteletét fejezi ki Bilbó iránt. Thorin: "Nem fogom kockára tenni ezt a küldetést egy betörő miatt!" Balin: "Az ő neve Bilbó!"
  A legutolsó másodpercek a Hobbitról, és az öreg Sárkányról szólnak. Smaug: "Nos tolvaj...merre vagy? Gyere elő. Ne légy szégyenlős! Lépj ki a fényre!" Majd a sárkány, befejezve mondatát, egy jókora tüzet okád.

A lényeg, hogy szerintem egy nagyon jó előzetes lett. Egyrészt több a beszéd. Másrészt az új, és a "régi" szereplőkből is többet kapunk. Több a CGI, ami szerintem egy Fantasy filmben elfogadható. Sokak szerint ez a rész vontatott lesz. Hát, még várjuk ki a végét, és utána kritizáljunk!

Íme az előzetes: A Hobbit: Smaug Pusztasága második előzetes.

Facebookos oldalunk, ahol híreket, videókat, képeket láthatsz: A Gyűrűk Ura Magyarország