2013. október 2., szerda

A Hobbit: Smaug Pusztasága második előzetese

Megjelent a mindenki által várt, A Hobbit: Smaug Pusztasága második előzetese! A videó 2 perc, 30 másodperc hosszú. A trailer október 1-én jelent meg, 15:00-kor. Benedict Cumberbatch (SMAUG) is megjelenik az előzetesben. Hangja sokak szerint nagyon jóra sikeredett, és nem akarják, hogy magyarul legyen a mozikban.

   A videó Bilbó hízelgésével kezdődik, aki félelmében így szól a sárkányhoz: "Igazából...a mesék és énekek...teljesen alábecsülik...nagyságodat. Ó, Smaug...az Elképesztő. Majd Thorin és Társasága a Tündekirály, Thranduil fogadtatásában részesül, aki felajánlja a segítségét. Legolasnak (Orlando Bloom) megtetszik a harcos Tauriel (Evangeline Lilly), Thranduil személyesen közli vele (Tauriel) hogy: "Legolas nagyon megkedvelt téged. Ne adj neki esélyt ott, ahol nincs." Ezek után Bard is a képernyőre kerül, és így szól Thorinhoz: "Nincs jogod belépni abba a helybe!" Majd Thorin így fele: "Csak nekem van jogom hozzá." Az íjász és a Törpherceg után Bilbót láthatjuk küzdeni a félelmetes Bakacsinerdei óriáspókokkal, akik behálózták (szó szerint) a törpöket. Bilbót és a pókok után Gandalf van a célkeresztben, aki Dol Guldurban jár, és harcol, valamint láthatjuk a Nagy Szemet. Gandalf így szól: " Vakok vagyunk, és vakságunkban...az ellenségünk visszatért.
  Az előzetes felénél a Hobbit és a Mágus beszélnek: Bilbó: "Találtam még valamit, a Goblin Városban." Gandalf: "Mit találtál?" Bilbó: "A bátorságomat"... Gandalf: "Arra szükséged is lesz!" Itt Bilbó egyértelműen a Gyűrűre gondol, de még nem akarja elmondani senkinek. Beorn is megjelenik, de egy röpke másodpercig csak. Majd a trailer vége felé újra összetűzésbe kerül Bard, és Thorin: "Sárkány tűzet és pusztulást hozol ránk. Nem látsz túl a saját vágyaidon!"
  Az utolsó húsz másodperc egyik legjobb momentuma az, mikor Balin tiszteletét fejezi ki Bilbó iránt. Thorin: "Nem fogom kockára tenni ezt a küldetést egy betörő miatt!" Balin: "Az ő neve Bilbó!"
  A legutolsó másodpercek a Hobbitról, és az öreg Sárkányról szólnak. Smaug: "Nos tolvaj...merre vagy? Gyere elő. Ne légy szégyenlős! Lépj ki a fényre!" Majd a sárkány, befejezve mondatát, egy jókora tüzet okád.

A lényeg, hogy szerintem egy nagyon jó előzetes lett. Egyrészt több a beszéd. Másrészt az új, és a "régi" szereplőkből is többet kapunk. Több a CGI, ami szerintem egy Fantasy filmben elfogadható. Sokak szerint ez a rész vontatott lesz. Hát, még várjuk ki a végét, és utána kritizáljunk!

Íme az előzetes: A Hobbit: Smaug Pusztasága második előzetes.

Facebookos oldalunk, ahol híreket, videókat, képeket láthatsz: A Gyűrűk Ura Magyarország
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése