2013. augusztus 17., szombat

Fantasztikus képek a második részről

Olyan, mintha örökké tartana az, hogy itt legyen december, a Smaug Pusztasága. Ahogyan közeledik a premier, annál több érdekes fotót osztanak meg a szerkesztők. Most három új kép került napvilágra.

Kezdjük az elsővel. Az első kép a "hordós" törpöket ábrázolja, ahol Tölgypajzsos Thorin társasága a  Bakacsinerdőből, Tóváros felé veszik az irányt. De persze ez sem múlhat el veszély nélkül. A Bakacsinerdei tündék követik a törpöket, és az íjvesszőiket nem sajnálva, rájuk lőnek, nem is egyszer. Mindenesetre ez a jelenet is nagyon izgalmasnak, és látványosnak ígérkezik!

A törpök útja Tóváros felé

A hátramaradt kettő kép a POSZTER kategóriába tartozik. Az egyiken rajta van, amit az előbb bemutattunk, azaz a törpök útja Tóváros felé, a másik, mikor Bilbó épp farkasszemet néz Smauggal.

Kezdjük az utóbbival. A második rész címe nagyjából leírja, miről is fog szólni. Smaug pusztaságáról, vagyis a lepusztult, elhagyatott, leigázott Suhatagról. A képen Smaug és Bilbó látható, akik először találkoznak. A két színész, Benedict Cumberbacht és Martin Freeman már ismerhetik egymást a Sherlock Holmesból. Gyakorlatilag Martin Freeman ajánlotta Peter Jacksonnak, hogy ő (Benedict) legyen Smaug.
Smaug és Bilbó

A második poszterünk szinte ugyan az, amit a bejegyzés legelején mutattunk, DE! Ezen a plakáton két új szereplő, Tauriel (Evangeline Lilly), és Bard (Luke Evans) látható Bilbó mellett. A háttérben Smaug pusztasága, Suhatag látható. Tauriel Bakacsinerdei tünde, más néven a "Bakacsinerdő lánya", aki származása ellenére (ha minden igaz) összeszűri a levet a mi kis helyes törpünkel, Kilivel. Középen (SPOILER) a sárkányölő, Bard látható, aki Tóvárosból származik, amely Öt Sereg csatája után megalapította a Suhatagi Királyságot. Ő egyébként Suhatagból származik, csak miután Smaug leigázta Dalet, és elfoglalta a Magányos Hegyet, Tóvárosba menekült a családjával. Bard 2944-ben lett uralkodó, és 2977-ben halt meg. Halála előtt, és egész életében jó kapcsolatot ápolt a törpökkel.

Ha még több érdekességet akarsz tudni a Hobbitról, vagy a Gyűrűk Uráról, akkor látogass el facebookos oldalunkra: A Gyűrűk Ura Magyarország.

Ha még nem láttad volna az előzetest, akkor itt van, nézd meg, és iratkozz fel a Youtube csatornánkra! A Hobbit: Smaug Pusztasága előzetes.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése