2013. augusztus 16., péntek

Friss kép Beornról

Beorn
Mivel már mindenki várja DECEMBER 13-át, hogy megnézze a Hobbit 2-őt, Peter Jacksonék egyre jobban hergelik a rajongókat. Új képeket tesz közzé, mint például a mostani, ahol Beorn látható (szerintünk épp átalakul) favágás közbe. Beornról többet tudtok meg ITT! Na és itt van a kép! A kép nincs jobb minőségben sajnos, de azért itt is ki lehet venni, hogy kicsoda ő. Beorn egyébként a második, és a harmadik filmben is fog szerepelni. A második filmben már az elején találkozni fog Beorn, és Tölgypajzsos Thorin társasága. Persze Beorn az elején nem szívleli őket, sőt, majdnem felfalja a törpöket, Gandalfot és Bilbót. De miután elmesélik, hogy megöltek rengeteg orkot a Ködös Hegyekben, és hogy megölték a Goblin Királyt, máris megkedveli őket az alakváltó.

Megosztok veletek pár képet, ahol láthatjátok Beornt medveként, lerajzolva, és az ő házát:

Beorn, amikor megtámadja a törpöket

John Howe rajza Bilbóról és Beornról
Beorn házában

Beorn, a vad harcos
Miután eltávoznak Beorntól, a történet két rész felé szakad majd (néha nem lesz hű a könyvhöz a történet). Az egyik, hogy Gandalf elindul mágustársával, Radagastal Dol Guldurba, hogy kiűzzék onnan a Nekromantát. A törpök és persze Bilbó, aki megszerezte Gollamtól az Egy Gyűrűt, a Bakacsinerdőbe mennek, ahol óriáspókokkal, és nem egészen barátságos tündékkel találkoznak.

A nagy fanatikusok viszontláthatják azt a Legolast, akiről J.R.R. Tolkien nem írt a Hobbit című könyvében, de Peter Jackson úgy döntött, hogy szerepeljen Gandalf és Gollam mellet még egy olyan, akit a Gyűrűk Urában láthattunk. De az elátkozott Bakacsinerdőbe megjelenik majd Tauriel is, akiről az író egy betűt nem írt.

A Hobbit második részében a törpök és Bilbó eljutnak a Magányos Hegyhez, ahol Smaug éli életét. Közben Bilbó beoson a sárkányhoz, és megnézi magának a tűzokádó gyenge pontját, amit a film végén, a Tóvárosi íjász, Bard lő meg, s ezzel kivégzi.

Ha még nem láttad az előzetest, akkor itt van: A Hobbit: Smaug Pusztasága előzetes.

Ha még több érdekességet akarsz látni, és megtudni, akkor itt van facebookos oldalunk: A Gyűrűk Ura Magyarország!








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése