2013. augusztus 9., péntek

SPOILER veszély

A német CINEMA magazin 
"Hatalmas látnivalóra és izgalmakra készüljenek fel a Közép-Földe rajongók idén decemberben: a hobbit: Samug Pusztaságában lesz mohó sárkány, indulatos alakváltó, lenyűgöző folyami üldözési jelenet, bakacsinerdei pókok, és egy Dol Guldur-i küzdelem a Fehér tanács és a Nekromanta között." Nyilatkozta Evangeline Lilly a német Cinema magazinnak, aki Peter Jackson filmjében egy tündét alakít. Egyébként J.R.R. Tolkien semmit nem ír róla a könyveiben.

"Számos dolgot felhasználtunk a Gyűrűk Ura függelékeiből. A hardcore fanatikusok örülni fognak a Fekete Mágusnak, a Nekromantának, azaz Szauron nagyúrnak. Thorin nagy ellenfele a nagy gundabadi ork, Azog, aki J.R.R. Tolkien könyvében már az azanulbizari csatában meghalt. Az Esgarothnál, vagyis Tóvárosnál is lesz egy ork invázió, amit Peter Jackson talált ki. Végül is az én karakteremet is Pete találta ki. Egy fiatal, mindössze 300 éves tündét fogok alakítani, mert úgy gondolta, kell egy női szereplő ebben a férfias filmben. Félreértés ne essék, ő nem egy Arwen lesz, aki Völgyzugolyban éli békés életét. Ő egy bakacsinerdei tünde lesz, akikről tudniillik, hogy sokkal veszélyesebb és gyanakvóbb tündék Elrond családjánál."

A rendező, Peter Jackson is megszólalt a tündetémával kapcsolatban: " A Taurielhez hasonló karaktereknek köszönhetően sokkal jobban tudjuk éreztetni az emberekkel, hogy mi a különbség a völgyzugolyi tündék, és a bakacsinerdei tündék között. Peter Jackson újabb kapcsolódási szálakat árul el a Hobbit Trilógia és A Gyűrűk Ura Trilógia között: nagyon nagy rajongói csemegének ígérkezik az, mikor Legolas kezet fog a 13 törppel, köztük Glóinnal, a későbbi legjobb barátjának, Gimlinek az apjával."

Gimli és Legolas 

Jackson az újságnak azt is elárulta, hogy a Hobbit-Trilógia leglátványosabb jelenete Smaug, a sárkány halála lesz, aki a második részben fog meghalni. A Trilógia záró epizódja az Öt Sereg Csatáját meséli el, ahol a koboldok, orkok, tündék, emberek és törpök összekapnak, egy "kisebb" csata ellenében  a mélyre elásott kincseken. A rendező a következő két filmben előhozza a horrorfilmes múltját is. A Smaug Pusztasága sötétebb, komorabb és ingerültebb film lesz, mint az eddigi menekülős, poénos és éneklős első film.

További infók: ITT!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése