2014. június 9., hétfő

SPOILER! Több Szauron és kevesebb Smaug? Az utolsó csata emlékezetes lesz


A Hobbit- Az öt sereg csatája spoilerei egyre inkább azt sugallják, hogy kevesebb Smaug és több Szauron lesz Peter Jackson trilógiájának utolsó részében. Az összecsapás a tündék, törpök, orkok, emberek és sasok között ígéretesen hangzik.

Kit Simpson Browne nyilvánosságra hozott néhány hírt, és ahogy írta a Moviepilotban: ,,Smaugnak már volt ideje szerepelni" ezzel pedig arra is utalhat, hogy Smaug a film első részében fog vereséget szenvedni.


,,Ne aggódj, hiszen ez nem azt jeleneti, hogy a film szűkölködni fog a gonoszságban, hiszen az orkok, Szarumán és maga Szauron is jelen lesz." írta a nő, hozzátéve azt, hogy az egyik cselekményszálon lehet, hogy Szarumán játssza Gandalf megmentőjét a Szauron elleni csatában.

Az epikus csatához Browne még annyit fűzött hozzá, hogy a regényben nincs annyira kidolgozva, de ez nem lesz probléma Peter Jacksonnak, hiszen ő már bebizonyította, hogy rajong és ért is a monumentális jelenetek létrehozásához.

Az Empire magazinnak adott tavaly decemberi interjújában Richard Armitage (Thorin) elmondta, hogy a csatára már készen állnak a csapattagok és a szereplők is. ,,10 héttel a felvétel előtt már készen kell állni, mert ez egy kiterjedt csata lesz, amelyben minden szereplőnek megvan a hős pillanata a csatatéren." Armitage ezenfelül elejtett még egy mondatot: ,,Egy mániákus harc lesz a levegőben- sasok a denevérek ellen- és a földön. Én alig várom hogy mit kezd ezzel Pete!"- mondta a törp vezért megformáló Richard.



A comicbookmovie.hu megírta, hogy Andy Serkis, aki a Gyűrűk Urában és a Hobbitban Gollamot játszotta arra a kérdésre, hogy milyen lesz a csata csak ennyit mondott: ,,Ez intenzív és hihetetlen lesz. És rendkívüli is egyben- ez minden, amit mondhatok.".












A blog hivatalos Facebook oldala: A Gyűrűk Ura Magyarország

2 megjegyzés:

  1. Remélem hogy jobb lesz mint a Móriában lévő ütközet mert abból sokkal többet ki lehetett hozni az szent, én leginkább azt remélem hogy majd a Helm szurdoki ütközetet i lealázza hiszen azóta nem igazán jött állejtős csata a 300 filmek pedig elbujtatnak a Gyu ellen, már csak az előzetes jöjjön meg mert már nem tudom kivárni!
    És azt remélem hogy ne legyen rövid és ne legyen mű a sok CGI miatt, de nem kell igazán félni a Hobbit filmekben is bebizonyította hogy nem felejtett el csatákat csinálni csak azok nem voltak ennyire gigantikusak és óriásiak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. UI: Nagyon örülök hogy lefordítsátok az ilyen híreket, és nem kell a gyenge angol tudásomra támaszkodnom.

      Törlés